Super ofertË

I LOVE TROPOJA & 2 GISHT MJALTË

Përfito ofertën speciale nga Filmshqip dhe shiko filmat më të shikuar të kinematografisë shqiptare!

Nga momenti i blerjes ju mund ti shikoni filmat kur të dëshironi brenda 48 orëve në çdo pasije si: Smart TV, Tablet, Telefon.

nga 1000

vetëm 800 Lekë

I LOVE
TROPOJA

Gjall a vdek

Një djalë me ambicie të mëdha për jetën, shpreson që së shpejti do të vendoset në pozicionin që meriton në kompaninë ku ai punon, por çuditërisht ndodh e kundërta.

Djali e gjen veten aty ku nuk e kishte menduar kurrë, në një qytet verior, në Tropojë (në qytetin e Marko Hoxhës në filmin “Taken”), ku duket se shpresa ka vdekur bashkë me botën në mendjen e tij.

vetëm 500 Lekë

Njësoj si
në Kinema

Tani ju mund ta shijoni filmin I LOVE TROPOJA në shtëpinë tuaj me shoqërinë apo familjen.

Nga momenti i blerjes ju mund ta shikoni filmin kur të dëshironi brenda 48 orëve në çdo pasije si: Smart TV, Tablet, Telefon.

vetëm 500 Lekë

2 gisht
Mjaltë

Historia e një çifti që mundohet të realizojë një muaj mjalti në Karaibe, por një gabim në blerjen e biletave i bën ata që të enden rrugëve të jugut të Shqipërisë duke përjetuar peripeci nga më të ndryshmet.

Aktorë: Ermal Mamaqi, Elvana Gjata, Marjana Kondi, Koço Devole, Ervin Doko, Megi Pojani

Regjisori: Emir Khalilzadeh, Ermal Mamaqi

vetëm 500 Lekë

Filmi i
Rekordeve

Tani ju mund ta shijoni filmin 2 GISHT MJALTË në shtëpinë tuaj me shoqërinë apo familjen.

Nga momenti i blerjes ju mund ta shikoni filmin kur të dëshironi brenda 48 orëve në çdo pasije si: Smart TV, Tablet, Telefon.

vetëm 500 Lekë

Copyright © 2021 FILMSHQIP
Të drejtat e rezervuara.

Super ofertË

I LOVE TROPOJA & 2 GISHT MJALTË

Përfito ofertën speciale nga Filmshqip dhe shiko filmat më të shikuar të kinematografisë shqiptare!

Nga momenti i blerjes ju mund ti shikoni filmat kur të dëshironi brenda 48 orëve në çdo pasije si: Smart TV, Tablet, Telefon.

nga 1000

vetëm 800 Lekë

I LOVE
TROPOJA

Gjall a vdek

Një djalë me ambicie të mëdha për jetën, shpreson që së shpejti do të vendoset në pozicionin që meriton në kompaninë ku ai punon, por çuditërisht ndodh e kundërta.

Djali e gjen veten aty ku nuk e kishte menduar kurrë, në një qytet verior, në Tropojë (në qytetin e Marko Hoxhës në filmin “Taken”), ku duket se shpresa ka vdekur bashkë me botën në mendjen e tij.

vetëm 500 Lekë

Njësoj si
në Kinema

Tani ju mund ta shijoni filmin I LOVE TROPOJA në shtëpinë tuaj me shoqërinë apo familjen.

Nga momenti i blerjes ju mund ta shikoni filmin kur të dëshironi brenda 48 orëve në çdo pasije si: Smart TV, Tablet, Telefon.

vetëm 500 Lekë

2 gisht
Mjaltë

Historia e një çifti që mundohet të realizojë një muaj mjalti në Karaibe, por një gabim në blerjen e biletave i bën ata që të enden rrugëve të jugut të Shqipërisë duke përjetuar peripeci nga më të ndryshmet.

Aktorë: Ermal Mamaqi, Elvana Gjata, Marjana Kondi, Koço Devole, Ervin Doko, Megi Pojani

Regjisori: Emir Khalilzadeh, Ermal Mamaqi

vetëm 500 Lekë

Filmi i
Rekordeve

Tani ju mund ta shijoni filmin 2 GISHT MJALTË në shtëpinë tuaj me shoqërinë apo familjen.

Nga momenti i blerjes ju mund ta shikoni filmin kur të dëshironi brenda 48 orëve në çdo pasije si: Smart TV, Tablet, Telefon.

vetëm 500 Lekë

Copyright © 2021 FILMSHQIP
Të drejtat e rezervuara.